Anyone using a Tab 3 - 8" , does it work ?

Post Reply
G-string
Senior Member
Posts: 1064
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK

Anyone using a Tab 3 - 8" , does it work ?

Post by G-string »

As per title ,does a Samsung Galaxy Tab 3 - 8" work with Ic pro ?
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b

User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: Anyone using a Tab 3 - 8" , does it work ?

Post by crohde »

Hi G-string,

You can download a 30-days trial version here:
http://www.steinberg.net/androidski
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

G-string
Senior Member
Posts: 1064
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK

Re: Anyone using a Tab 3 - 8" , does it work ?

Post by G-string »

Hi Carlos
I decided to bite the bullet and bought it :
Loaded on the Tab3 perfect , found the DAW after entering the IP address with no problem .

First attempt the faders would not move on the tab 3 and there was a white 20mm line at the top of the screen going horizontally all the way across .
Second attempt ,ie ,closed the ic pro and reopened and it worked perfect , just for the key commands it's worth it and as i was playing i moved the tab 3 and the white line came back and the keypad became unresponsive so i repeated the second attempt and it worked as it should .
Great app brilliant for the key commands but just a little bit buggy at the moment , any plans for future updates ?
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest