HAlion 6 does not recognise audio sidechained to it

Post general topics related to HALion 6 and HALion Sonic 3 here.
Post Reply
Whaledog
New Member
Posts: 15
Joined: Sat Dec 15, 2012 3:55 pm
Contact:

HAlion 6 does not recognise audio sidechained to it

Post by Whaledog »

New to Halion 6. I have no problem enabling sidechain in Halion and routing a midi vst instrument to in and record it as as sample. When routing an audio channel to Halion and trying to record no sound gets through to it and therefore nothing gets recorded. What have I missed?
Whaledog

wpostma
Junior Member
Posts: 66
Joined: Tue Oct 30, 2018 3:51 am
Contact:

Re: HAlion 6 does not recognise audio sidechained to it

Post by wpostma »

Not sure if you're the same person I saw on a Halion 6 facebook group, but you have already troubleshooted your signal chain and your audio track monitors fine to the same audio inputs? May want to post screenshots of your Sidechain setup page, and your Options tab in the Recording page.

Whaledog
New Member
Posts: 15
Joined: Sat Dec 15, 2012 3:55 pm
Contact:

Re: HAlion 6 does not recognise audio sidechained to it

Post by Whaledog »

Thanks for answer. Yes, I talked to you on Cubase forum on FB. I answer you with picture on FB now.
Whaledog

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest